ClosePrevNext

Komediserie för SVT

"Marina Abramović möter Galenskaparna"

Vi är glada att kunna meddela att Fanny & Alexander tar steget in i TV-produktion med vår första komediserie för SVT, "I huvudet på Henrik Nyblom," som har premiär i höst på SVT och SVT Play.

Sedan 2018 har vi haft förmånen att samarbeta med fantastiska varumärken som Arla, Spotify, Disney+, Google Chrome, Svenska Spel och SAAB. Nu höjer vi vår kreativa vision med detta spännande nya projekt.

Ett stort tack till vår talangfulla regissör Linus Nordström och den briljant excentriske komikern Henrik Nyblom för att de har förverkligat detta unika projekt. Linus, känd för sitt arbete med Pantamera Humor och stå upp-klubben Riva, har alltid infunderat humor i sina reklamutmaningar för varumärken som Bolist, Pågen och Svenska Spel. Nu tar han med sig samma energi och kreativitet till TV.

Henrik beskriver serien som "Marina Abramović möter Galenskaparna," och lovar en show som är lika unik och oförutsägbar som dess skapare.

Med en del av vår bakgrund inom drama har det alltid varit en del av vår långsiktiga plan att kombinera detta med vår reklamexpertis. "I huvudet på Henrik Nyblom" markerar början på en serie kommande projekt inom olika genrer. Eftersom seriens knasiga idéer ibland överstiger universums gränser och vår budget har vi använt olika AI-verktyg, inklusive Midjourney och Runway, för att hitta innovativa lösningar. Detta är något vi tror kommer gynna många av våra framtida projekt inom både reklam och drama.

Serien har premiär i höst på SVT och SVT Play. Håll utkik efter fler uppdateringar när vi närmar oss premiären.

Fanny & Alexander Pocket is your go-to partner for instant content solutions across all platforms.

We specialize in smarter productions that offer great value. With us, you can expect high-speed, well-executed content that captures attention. Whether it's film productions, stills, or animations, we've got you covered.
Our streamlined approach ensures simplicity and greatness in every project we undertake.